HUPIMAAN VERKKOKAUPAN YLEISET TOIMITUSEHDOT

HUPIMAAn c/o Moredo Partner tmin verkkokauppaa koskevat toimitusehdot 01.05.2017 alkaen.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus (pesemättömänä ja käyttämättömänä!) lukuun ottamatta II-laatuisiksi merkittyjä tuotteita. Tuotteet postitetaan ostajalle viipymättä, viimeistään 3 työpäivän kuluttua maksusta, ellei toisin sovita. Verkkokaupan kautta lunastetut mittatilaustuotteet eivät kuulu palautusoikeuden piiriin (Kuluttajansuojalaki 5.luku 16 §). Mittatilaustilauksen voi peruuttaa ilman kuluja ennen tilauksen työstäminen alkua. Tilaaja on velvollinen suorittamaan peruuttamansa mittatilaustilauksen kulut yrittäjälle. Maksamattomia tuotteita ei toimiteta.

Hinnat:

HUPIMAAn hinnat sisältävät ALV 24%. Mittatilaustuotteet hinnoitellaan työ kohtaisesti. HUPIMAA pidättää itsellään oikeuden hintojen muutoksiin.

Toimitusaika:

Toimitusaika vaihtelee tilauskannasta riippuen. Varastotuotteet postitetaan samana tai seuraavana päivänä maksusuorituksesta. Mittatilauksien kanssa pyrkimyksenä on toimitus 2-5 viikon sisällä mittojen otosta. Toimitusaikatauluihin vaikuttavat myös materaalihankinnat ja kankaiden toimitusajat. Näistä sovitaan aina tilauksen yhteydessä.

HUPIMAAn mittatilaustuotteille hankitaan materiaalit silmällä pitäen kunkin asiakkaan toiveita. Väriehdoituksia toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Vaihto- ja palautusoikeus:

Valmisvaraston tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja pesemätön. Tilaus- ja mittatilaustuotteella taas ei ole palautusoikeutta, ellei niissä ole selkeää virhettä. (Kuluttajansuojalaki 5.luku 16 §)

HUPIMAA takaa mittatilaustuotteen sopivuuden vapaaehtoisella takuulla. Takuu kattaa mahdollisesti tarvittavat sovitusmuutokset sekä selkeiden tuotevirheiden korjaukset kulloinkin erikseen sovitun mukaisesti. Mikäli sovitusmuutoksia tarvitaan ota yhteyttä hupimaa (a) gmail. com. Mikäli asut lähellä, sovitaan tapaaminen sovitusta varten. Ota aina yhteyttä ennen tuotteen palauttamista!

Takuutodistus ja hoito-ohjeet:

HUPIMAAn tuotteilla on 4kk takuu. Lasku tai kuitti toimii takuudokumenttina.

Tuotteen hoito-ohjeet toimitetaan tuotteen mukana. HUPIMAA ei vastaa tuotteista joita on vastoin hoito-ohjetta hoidettu.

Toimitus:

HUPIMAAn tuotteet toimitetaan postitse verkkokaupan kautta suoritetun ajantasamaksun jälkeen. Myös nouto ateljeelta on mahdollista niin sovittaessa. Suurempien tilausten kohdalla osamaksusta tai laskutuksesta voidaan sopia erikseen. Laskun loppusummaan lisätään postikulut, noin 0,75-8,50€. Noudatamme Postin yleisimpiä postimaksuja ja käytämme II-luokan postitusta.

HUPIMAAlla on oikeus muuttaa toimitusehtoja katsoessaan sen tarpeellikseksi. Uuden toimitusehdot koskevat kuitenkin vain päivityksen jälkeen tehtyjä tilauksia.

Hilma Larkela

pukuompelija

HUPIMAA / Moredo Partner tmi

Tavikuja 2

21250 Masku

hupimaa@gmail.com

p 0400 145876

Y 1997461-4