KOIRILLE

Valmistan tilauksesta aktiiviselle koiralle suunniteltuja toiminnallisia tuotteita.  Functional dogwear on sydämen asiani.

Valikoimassani on myös ohjaajille oma treeniliivimalli. Tuotteet valmistetaan mittatilauksena valitsemistasi materiaaleista. Hankin materiaalit aina työkohtaisesti tai voit etsiä mieluisat itse antamieni ohjeiden mukaan. Tilatessasi pääset vaikuttamaan tuotteesi toteutukseen niin värien kuin mallienkin osalta. Voimme huomioida myös koiran fysiologisia piirteitä esimerkiksi lisätyillä lämpöelementeillä tarpeellisissa kohdissa, kuten lajillenne tyypilliset rasitusalueet tai vanhat vammat.

HELLEJUMPERIT

Joustofroteinen hellejumpperi kastellaan kylmällä vedellä viilennykseksi, kevään ja syksyn se riittää hyvin treenien välissä pitämään lihakset lämpimänä ja talvipakkasella jumpperi sujahtaa paksumman takin alle. Todellinen jokapaikanvaate!

ACTIVE FIT- takit

HUPIMAAn innovatiivinen active-takki istuu kuin hansikas, mutta myötää koiran isojakin liikkeitä monipuolisten joustojensa ansiosta.

JOKAKOIRA-liivit

Jokainen koira on nähdyksi tulemisen arvoinen! Huomioliivi on paitsi syksyn ja talven ehdoton turvavaruste, myös pelastus-tai metsästyskoiran työasut.

TREENILIIVIT

HUPIMAAn treeniliivi istuu ihanasti päälle ja sopii moneen menoon. Malli myötäilee vartaloa tuoden ohjaajan liikkeet hyvin esille ja on juuri sopivan mittainen reippaaseen juoksuun. Treeniliivistä löytyy myös miesten malli.

HELLEJUMPPERI

Hellejumpperi on monikäyttöinen kerrospukeutujan valinta. Jumpperimallinen, pään ylitse vedettävä takkimalli valmistetaan paksuista, puuvillajoustofroteesta. Jumpperissa on pieni kaulus ja hyvin reisille kaartuvat helmat. Se on tarkoitus kastella kesän helteellä kylmällä vedellä ja pukea sitten koiralle viilentämään tämän oloa. Koska jumpperissa ei ole lukkoja tai vetoketjuja, se soveltuu kuitenkin erinomaisesti myös muiden pukineiden alle. Hellejumpperi on mittatilaustuote ja tilauksesta malli voidaan valmistaa myös fleesesta tai muusta neuloksesta.

Hinta käytetystä materiaalista riippuen esim 35eur/ selänpituus 30cm

ACTIVE FIT- takki

ActiveFIT on erityisesti urheilukoirille suunniteltu takkimalli. Innovatiivisen rakenne ratkaisunsa ansiosta tämä takki mukautuu liikeeseen ihanasti. Takin pukeminen on nopeaa ja kiinnitys tapahtuu perinteisesti pikalukolla vyötärön ympäri rinnanympäryden joustojen ollessa kiinteät. Kaulus on edestä avoin pystykaulus taikka erikseen toivottuna korkea resori. Nuorille koirille mallia valmistetaan activeJUNIOR-versiona jossa selän ylitse tulevat säädettävät ristivyöt. Näin takki kasvaa koiran mukana. Activemallistoa valmistetaan villasta, windstopperkankaasta ja toppaversiona. Takit ovat mittatilaustyötä. Toimitusajat vaihtelevat materiaalien sekä työtilanteen mukaan.

Hinta käytetysitä materiaalista koiran koon mukaan esim selänpituudelle 50cm 70eur

JOKAKOIRA- liivit

Jokainen koira on nähdyksi tulemisen arvoinen. Huomioliivi on paitsi syksyn ja talven ehdoton turvavaruste, myös pelastus-tai metsästyskoiran työasut. Jokakoira-liivi on suunniteltu kestämään ja näkymään. Reilut heijastimet on sijoitetu niin, että ne näkyvät joka suunnalta. Vatsakappale suojaa koiran rintakehää ja joustava edusta tekee liivistä hyvin istuvan. Kiinnitys tapahtuu vatsan alle sijoittuvalla pistolukolla. Liivin väri on keltainen, mutta tilauksesta myös muut värit ovat mahdollisia. Jokakoira-liiviin saa myös GPS-taskun mittojen mukaan. Tasku sijoittuu selälle, liiviin takareunaan. Se suljetaan tarralla liiviin alle jolloin aukeamisen riski on hyvin pieni. Tasku on kosteussuojattu mutta ei vesitiivis joten laitteen suojaaminen on suositeltavaa.

Hinta 27eur, tasku +7,50eur

TREENILIIVIT

Siistit ja toimivat treenivaatteet tekevät harrastamisesta mukavaa ja antavat puitteet onnistumiselle. Ja onnistumisen tunteen vuoksihan useimmat meistä harrastavat. HUPIMAAN treeniliivi on tyylikäs valinta ja hieman toisenlainen koiraharrastajan liivi. Se istuu ihanasti päälle ja sopii moneen menoon. Malli myötäilee kevyesti vartaloa ja on juuri sopivan mittainen reippaaseen juoksuun tai vaikka ratsastamiseen. Sivupalojen “tehosteväri” toistuu kauluksen sisäpinnalla. Kevyt polyesterisatiini vuoraus. Taskuja on sopivasti: isot kengurutaskut edessä ja takana leluille ja namuille, povitasku sekä vetoketjullinen pystysuuntainen rintatasku puhelimelle ja/tai avaimille oikealla puolella. Liivin oikean etutaskun yläreunalla on karbiinihaka naksuttimen kiinnittämistä varten. Kuminauha rypytys takana vyötäröllä tekee liivistä mukavasti liikkeitä myötäilevän sekä naisellisen Leveä tuulilista vetoketjun alla kääntyy yläreunasta vetoketjun yli, joten vetoketju ei hankaa ylöskään saakka suljettuna. Tilauksesta saatavilla myös vetoketju- tai neppikiinnitteiset irtotaskut nameille ja lämmittelytaskut. Myös miehille löytyy oma mallinsa. Liivin mitoitus on niukka. Jos haluat liivin käytettäväksi takin päällä ota tämä huomioon kokoa valitessasi.Viitteelliset koot ja valmiiden liivien noin mitat ovat (rinnanympärys-vyötärö-lantio): S: 100-80-100 M: 107-93-108 L: 118-105-120

Hinnat alkaen 72eur

Hilma Larkela

pukuompelija

HUPIMAA / Moredo Partner tmi

Tavikuja 2

21250 Masku

hupimaa@gmail.com

p 0400 145876

Y 1997461-4