LAPSILLE

Valmistan lapsille vaatteita, asusteita ja kestovaippoja mittatilauksena. Valmiskappaleet myydään erikseen verkkokaupassa.

OMA DESIGNISI

Lasten vaatteet oman tyylisi mukaan, lapsen toiveita kuunnellen. Tilaa HUPIMAAsta lastenvaatteet oman tarpeesi ja ideasi mukaan. Ideoin myös lapsen kanssa, häntä kuunnellen ja hänelle upean kokemuksen luoden. Ota yhteyttä!

SUKKAHUKAN HOUSUT alkaen 28eur

Sukat hukassa? Ei enää. Näissä housuissa on puolipotkareiden tyyliset sukkaosat. Sukat on ommeltu erikseen, eri värisellä langalla puntin suuhun, useimmiten resorin saumaan. Näin sukkaosat saa tarvittaessa irroitettua siististi. Suosittelemme erityisesti alle 1vuotiaille!

MARENKIUNELMA alkaen 58eur

Tyttöjen herkullinen juhlamekko valmistetaan satiinista ja taftista. Veistoksellinen, polvipituinen helma on ommeltu pussiksi ja poimutettu. Vyötäröä koristaa nauha, samoin rintapieltä ruusuke isolla koristehelmellä. Simppeli yläosa on hihaton taikka lyhyt hihainen ja selässä on piiloketju. Mekko on vuoritettu. Tämä mekko on juuri niin karamelli kuin haluatkin, valitut kankaat ja värit viimeistelevät mallin juuri sinun juhlaasi sopivaksi.

PERISKOOPPIPIPOT 26,90eur

Kypärämyssyn mallinen pipo on syys- ja kevät kelien ykkönen, se suojaa korvat tuulelta ja kaulan sekä hartioita kylmältä. Myssyllä on herkullinen trikookuorrutus ja se on ehdottomasti taaperokansan paras välikausipipo! Koko 1 noin 6-12kk lapselle jonka päänympärys on alle 48cm ja koko 2 12-24kk taaperolle jonka päänympärys on alle 54cm. Lipan reunalla heijastin ja HUPIMAA-merkki.

SAUNAMEKKO alkaen 22eur

Kesäinen rantamekko toimii myös liivihameena. Saunamekko valmistetaan useinmiten pehmeästä joustofroteesta mutta myös trikoo, vilpoinen puuvilla tai pellava toimivat. Malli on reiden puoliväliin ylettyvä ja A-linjainen. Yläosa on niskalenkillinen halterneck jossa on neppi tai nappi jos mekko on valmistettu joustamattomasta kankaasta. Näin ollen mekon yläselkä jää avoimeksi. Mikä mutkaton mekko uimapuvun päälle! Mekon edessä on iso tasku.

NURINKURIN HOUSUT alkaen 32eur

Mikä oli edessä on nyt takana, ja toisinpäin. Etutaskuista on tullut takataskut ja vanhasta sepaluksesta hassu tasku. Nämä kierrätetyt farkut tai sammarit hurmaavat! Leikkisät, stylet, katu-uskottavat ja ekologiset Nurinkurin-housut ovat niin lapsen kuin vanhemman mieleen. Farkku on kulunut pesussa jo pehmeäksi eikä käytösssä ehkä puhkikuluva polvi kuin lisää pöksyjen päheyttä. Pehmeä kuminauhavyötärö resorikujassa on tarpeeksi korkea ettei pylly vilku ja lahkeet pysyvät hyvin haalarissakin resoreidensa ansiosta. Oikeat housut reippaaseen tyylin pienille Vaahteranmäen Eemeleille ja herkemmin fiiliksin Prinsessa Ruususille.

HARLEKIINI SHORTSIT alkaen 35eur

Hurmaavat pussittavat puuvillashortsit, joista tulee mieleen entisaikoinen harlekiinit. Nämä shortsit ovat kuin karkki! Sopivat käytettäväksi sukkahousujen parina läpi vuoden tai voidaan valmistaa pitkillä lahkeillakin. Kuminauhavyörätö ja takana valetaskujen läpät napeilla. Herkullisina yksityiskohtina tereet lantion saumassa ja lahkeen suiden saumoissa.

Hilma Larkela

pukuompelija

HUPIMAA / Moredo Partner tmi

Tavikuja 2

21250 Masku

hupimaa@gmail.com

p 0400 145876

Y 1997461-4